Algemene voorwaarden

Op alle producten en diensten van Qenner zijn de Nederland ICT Voorwaarden van toepassing. Deze heeft u bij uw contract ontvangen en ondertekend. Op verzoek sturen we u deze graag nog een keer toe.

Gebruik TravelDesk

De Qenner TravelDesk biedt u toegang tot de reizen van verschillende reisaanbieders. U dient zelf over een contract met deze reisanbieders te beschikken. De Qenner software draagt zorg voor het doorzoekbaar, vergelijkbaar en boekbaar maken van deze reizen. Bij het boeken van de reis gaat u een overeenkomst aan t.b.v. uw klant met de reisaanbieder, Qenner is geen partij in die boeking.

De gegevens in TravelDesk worden zo vaak als mogelijk ververst, maar het kan nooit geheel voorkomen worden dat beschikbaarheid, beschrijvingen of prijzen ondertussen gewijzigd zijn. Dit is afhankelijk van de snelheid van aanleveren van de touroperator, verwerking door onze systemen, en caching in de website t.b.v. performance verbeteringen. De prijzen in de kassabon in de prijstabel en gedurende het boekingsproces komen 1-op-1 uit online communicatie met de reisaanbieder, en zouden daarmee altijd de definitieve te boeken prijs moeten voorstellen.

Hoewel we ons uiterste best doen om al onze systemen en data foutvrij en zo up-to-date mogelijk te maken, kan het altijd zijn dat ergens een fout in is geslopen. Qenner is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of door het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op deze site.

© Copyright 2017-2019

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website (informatie, beelden, images), mag worden gekopieerd dan wel opgeslagen in een gegevensbestand, in enige vorm of enige wijze, hetzij elektronisch, digitaal, mechanisch, handmatig, fotografisch of enige andere wijze.